Virtuaaliset Suomenratsut

Tiedote 10.2.2018: Muutoksen tuulia! Ylläpidossa on aloittanut Miljan kaverina Lissu T. ja yhdistyksen virallinen sähköpostiosoite on tästä lähtien vsr.kisat[at]gmail.com. Myös sivut tulevat muuttamaan uuteen osoitteeseen, mistä tiedotetaan tarkemmin kunhan muutto on tehty. Näitä sivuja ei toistaiseksi päivitetä, lukuunottamatta SLA- ja SV-tuloksia, mikäli muutto ei tapahdu ennen niiden julkistusta. Kaikki arvonimet ja palkinnot myönnetään normaalisti, mutta päivitetyt listat julkaistaan vasta uusilla sivuilla. Lue lisää Keskusta-foorumilta

VSR:n alaiset ratsastuskilpailut

Virtuaalisten Suomenratsujen alaisuudessa on kenen tahansa mahdollista järjestää suomenhevosille avoimia kilpailuja. Järjestäjä sitoutuu hoitamaan kilpailut loppuun asti, vaikka tuloksia tarvitse erikseen lähettää minnekään. Sijoitukset ovat tuloskelvollisia Suomenhevosten laatuarvostelussa, SLA:ssa, ja lisäksi kuukausittain järjestettävien Cupien sijoituksista saa laatuarvostelussa lisäpisteitä.

Alkujaan kilpailukalenteri oli VSHK:n (Virtuaaliset Suomenhevoskasvattajat) alaisuudessa Jenny K:lla, mutta huhtikuussa 2012 VSHK:n lopettaessa toiminta siirtyi VSR:ään. Kaikki toimii silti aivan kuten ennenkin, VSHK on vain nykyään VSR. Kalenteria ylläpiti toukokuusta 2011 heinäkuuhun 2012 Meow ja Nenna.

Kalenterit lajeittain

Kilpailujen järjestäminen

1. Kutsun pakolliset tiedot

2. Luokkarajoitteet

3. Anominen

4. Tulokset