Virtuaaliset Suomenratsut

Tiedote 10.2.2018: Muutoksen tuulia! Ylläpidossa on aloittanut Miljan kaverina Lissu T. ja yhdistyksen virallinen sähköpostiosoite on tästä lähtien vsr.kisat[at]gmail.com. Myös sivut tulevat muuttamaan uuteen osoitteeseen, mistä tiedotetaan tarkemmin kunhan muutto on tehty. Näitä sivuja ei toistaiseksi päivitetä, lukuunottamatta SLA- ja SV-tuloksia, mikäli muutto ei tapahdu ennen niiden julkistusta. Kaikki arvonimet ja palkinnot myönnetään normaalisti, mutta päivitetyt listat julkaistaan vasta uusilla sivuilla. Lue lisää Keskusta-foorumilta

Kasvattajat

VSR haluaa nostaa myös suomenhevoskasvattajat omaan asemaan. Palkitsemme kasvattajia Vuoden kasvattaja -palkinnoin ja kasvattajien on mahdollista anoa kasvattajaluokkia A, AB tai B ja ilmoittaa oma tallinsa kasvattajien listalle.

Lista suomenhevoskasvattajista

Tutustu ihmeessä listaltamme löytyviin suomenhevoskasvattajiin! Hakeaksesi omalle tallillesi paikkaa kasvattajalistalla, on tallillasi oltava vähintään kymmenen (10) kasvattia, joista vähintään kolme (3) on syntynyt kuluvan vuoden aikana. Lisäksi sinun tulee vastata haastattelun kysymyksiin.

Palkitut kasvattajat

Sivulta löytyy kaikki palkitut kasvattajat ja ohjeet kasvattajaluokkien anomiseen.